Til hovedsiden

Versione Italiana

Køb et lille stykke af Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Supermarco - et lille stykke af Rom i Danmark

Besøg ELLO Supermarco

For os, der godt kan lide italiensk mad - men ikke lige kan smutte til Rom for at købe ind, findes der hjælp at hente i København.

Ved siden af det grimme nye "Fiske- torvets Butikscenter"  - ved indkørslen til det gamle Fisketorv (der hvor man handlede med fisk), ligger et rigtigt italiensk supermarked!

Stedet hedder Supermarco Ello Food, og havde først til huse i Greve - syd for København.

Her startede Marco Giacobbo, der kom- mer fra Sicilien i 1969 sin forretning med italienske varer.

Der opstod dog hurtigt pladsproblemer i Greve, og i 1995 slog Marco dørene op til en helt ny butik ved havnekajen.

I den 2.000 kvm. store lagerbygning findes et italiensk supermarked, hvor man kan få det hele til den italienske middag. Og som sidste skud på stammen, er der nu også en delikatesse-afdeling med friske ferskvarer. Besøg forretningen ved at klikke på logoet.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk