Til hovedsiden

Versione Italiana

Indkøb i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Associazione Negozi Storici Di Roma

Måske kender du Enoteca Buccone på Via di Ripetta 19 (lige syd for Piazza del Popolo) der er en pragtfuld vinbar med servering af små retter mad til frokost.

Stedet har en historie, der går helt tilbage til 1896 og er som følge heraf optaget på internetsiden "Associazione Negozi Storici Di Roma".

Denne internetside er en perle for de der gerne vil opleve mange af de gamle forretninger, der stadig findes i Roms historiske centrum.

Udvalget er stort og går lige fra tøjbutikker over antikvitets- forretninger og apoteker til vinbarer, cafeer og restauranter.

Siden, der både er på italiensk og engelsk har et godt oversigtskort, hvorpå man kan se beliggenheden for det enkelte sted, og når man klikker på kortet får man en fin beskrivelse af stedet.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk