Til hovedsiden

Versione Italiana

Indkøb 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Vi præsenterer 3 gode italienske vine

Klik på billedet for at besøge JVS-ONLINE

På Bøgevej i det idylliske Jørlunde lidt udenfor Slangerup ligger der en særdeles veludstyret garage med klimaanlæg.

Garagens ejer hedder Johnny Damsgaard, og det er ikke fordi han samler på veteranbiler, at hans garage har klimaanlæg, men fordi den danner base for import af italienske og franske kvalitets- vin.

Gennem snart mange år har Johnny Damsgård besøgt vinproducenter i sin jagt på god vin til fornuftige priser, hvilket gør at han i dag har en ganske interessant lagerliste. 

Vi har besøgt JVS, som vinfirmaet hedder og naturligvis interesseret os mest for den italienske del af udvalget.

Her har vi blandt mange interessante vine (som du kan se ved at klikke på billedet) fundet hele tre italienske vine af en hel uhørt kvalitet:

Chianti Classico Riserva 2001, Quercia Al PoggioCarato Rosso 2000, Fantin Nodar   Valpolicella Ripasso 2003, Corte Luinguin

Chianti Classico Riserva 2001, Quercia Al Poggio

Glem alt om Chianti-vin i bast-flasker. Her er en supervin fra Toscana, der kan konkurrerer med Brunello og andre af områdets stjerne.

Carato Rosso 2000, Fantin Nodar 

Fra Friuli i Norditalien har Johny Damsgaard hentet dette brag af en vin, som vi udpeger som nr. 1 på lagerlisten hos JVS.

Valpolicella Ripasso 2003, Corte Luinguin 

Denne vin fra Valpolicella er den billigste af de tre vine. Og i forhold til prisen er den så afgjort det bedste køb.

Du kan læse mere om de enkelte vine ved at klikke på flaskerne, og har du lyst til at besøge hjemmesiden hos JVS, har vi et link øverst til højre.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk