Til hovedsiden

Versione Italiana

Årstiderne i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Vejret i Rom

Man kan tage til Rom hele året. Men det bedste tidspunkt for et besøg er forår og efterår, hvor temperaturen passer bedst til os fra "det kolde nord".

Sommermånederne er som regel for varme og november som regel for regnfuld.  Påske og jul er helt specielle tidspunkter - men det er mere på grund af de religiøse højtider, end vejret.

Men vi er jo heldigvis forskellige, og her kan du se et skema, der viser temperaturerne i Rom.

Så kan du jo selv vælge! Den brune og den blå streg viser gennemsnitstemperaturerne og de andre kurver viser yderpunkterne.

Solen skinner meget i Rom, og som det fremgår af skemaet herunder er der gennemsnitlig 10 solskinstimer om sommeren og 3 solskinstimer i de kolde måneder.

Igen, husk det er gennemsnit, der vises i skemaet, du kan naturligvis være både heldig og uheldig.

Som det fremgår af skemaet herunder regner det mest om vinteren, mens sommeren er meget tør.

Mange danskere benytter efterårsferien til en tur til Rom, og de bør nok overveje at medtage en paraply.

Rom er pragtfuld hele året, men sommermånederne er typisk for varme og november for regnfuld. Så det er nok de tidspunkter man bør fravælge.

Se også de andre sider om årstiderne i Rom.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk