Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Engle og dæmoner i Rom

I romanen Engle og dæmoner af forfatteren Dan Brown, der er kendt for bogen Da Vinci Mysteriet, fortælles der om en amerikansk symbolforsker, der bliver kaldt til Schweiz - til et stort forskningscenter - for at under- søge et mystisk symbol.

En fysiker er blevet myrdet. Han er blevet brændemærket med et mystisk symbol på brystkassen og da bogens hoved- person ser nærmere på symbolet, går det op for ham, at det er et bevis på noget ganske utænkeligt.

Der er nemlig tale om et ældgammelt broderskab - Illuminati, som alle havde afskrevet som ikke-længere-eksisterende.

Illuminati er kendt som den mest magtfulde hemmelige loge, der nogensinde har eksisteret. 

Det viser sig at Illuminati er dukket op til jordens overflade igen, for at udføre sidste fase af deres legendariske kamp mod deres evige fjende - den katolske kirke.

De har formået at infiltrere selve Vatikanet som nu er i fare, og bogens hovedperson hvirvles pludselig ind i et intens og farefuldt opklaringsarbejde. 

Bogens originaltitel er "Angels & demons", den er oversat af Susanne Torpe og koster 299,- kr.

Du kan selv gå på jagt efter engle og dæmoner i Rom.

Med udgangspunkt i Dan Browns bog har man arrangeret nogle vandreture i Rom, hvor man så at sige går i bogens hovedpersons fodspor rundt i byen og kikker på diverse skjulte symboler. 

Turen går gennem det meste af Rom fra Piazza del Popolo og Piazza Navona til Pantheon og Vatikanet mens der for 49 euro fortælles en mængde røver- historier på de godt 4 timer turen varer.

Er det noget for dig, har vi her et link til arrangørens hjemmeside.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk