Til hovedsiden

Versione Italiana

Aktuelt fra Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Meglio una canzione!

Klik for større foto

Klik for større foto

Berlusconi er lidt af et multitalent, det skal der ikke herske nogen tvivl om.

Trods det hårde arbejde med at lede støvlelandet og klare frisag i den ene skandale efter den anden med mere eller mindre specielle særlove, har han også fået tid til at skrive en række sangtekster, der er udsendt på cd.

Selvom Berlusconi ynder at synge og har gjort det ved flere officielle lejligheder, har han overladt det til den napolitanske sanger Mariano Apicella at udgive dem på cd.

Cd'en hedder "Meglio una canzione", der frit kan oversættes som "Hellere en sang".  

Numrene på cd'en har følsomme titler som "Col cuore in gola" (Med hjertet i halsen), "Nuie ca facimme sunnà" (Vi får dig til at drømme), "Amore senza amore" (Kærlighed uden kærlighed), "Nun po' fermì" (Det må ikke slutte) og "Questo falso addio" (Dette falske farvel).

Mariano Apicella, der fremfører de Berluskoniske tekster har en fortid som "posteggiatore" (en person, der viser gæsterne på plads i en restaurant og hygger om dem med lidt guitarmusik).

Hvis du skulle have lyst, kan du til højre på siden klikke dig til et køb af cd'en, der koster 199,95 dkr.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk