Til hovedsiden

Versione Italiana

Danmark og Italien 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Det Italienske Kulturinstitut

Formålet med Det Italienske Kulturinstitut er at udbrede kendskabet til den italienske kultur og det italienske sprog i Danmark.

Instituttet der ligger i Hellerup, arrangerer en lang række kulturelle aktiviteter for både danskere og italienere.

Udover disse arrangementer, der bl.a. består af udstillinger, foredrag, koncerter og sprogkurser, afholder man hver tirsdag en ”kulturcafe”, hvor man har åbent hele dagen indtil kl. 19,00

Så har du lyst til lidt italiensk kultur i den kolde danske vinter, så er adressen Istituto Italiano de Cultura, Gjørlingsvej 11, Hellerup.

Instituttet har telefon 39620696, og ude til højre har vi et link til instituttets hjemmeside.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk