Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Hoteller i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Rom-guide.dk anbefaler lejligheder ......

Vil du have lidt mere albuerum kan du med fordel leje en lejlighed. 

Her får man langt mere plads, og så til stort set samme pris - og måske endog billigere end det sædvanlige måske lidt trange hotelværelse.

Vi har her valgt at præsentere 9 suveræne lejligheder, som vi kender til og som vi kan anbefale - alle med terrasse.

Når du klikker på billedet af den enkelte lejlighed kommer du til en side, der nærmere beskriver lejligheden og hvor du kan se om den er ledig.

Bemærk, at de fleste lejligheder kun udlejes for minimum en uge - selvom det ikke er anført (den vil blot blive anført som optaget, hvis du søger på en kortere periode).

Er det første gang du skal finde overnatningsmuligheder i Rom, vil vi anbefale at du starter med at klikke på linket her til højre på siden, der hedder "Kunsten at vælge rigtigt".

Siden "Kunsten at vælge rigtigt" er et lille lynkursus i at vælge den rigtige overnatning. Her beskriver vi Roms forskellige bydele, så du er sikker på at finde et sted der lever op til dine forventninger.

Nær Piazza Navona

Nær Piazza de Spagna

Ved Vatikanet

Ved Vatikanet

Nær Pantheon

Nær Pantheon

Nær Campi de' Fiori

Nær Piazza Navona

Ved Colosseum

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk