Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Overnatning i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Det behøver ikke koste en formue ......

Når turen går til Rom behøver overnatningen ikke koste en formue.

Det er klart, at hvis man vil bo på 4-stjernet hotel med udsigt til Pantheon, eller i egen lejlighed med tagterrasse, så må man til lommerne.

Men man kan også vælge kategoren "pensionater", der er mindre, private overnatningssteder, hvor prisen for et dobbeltværelse er ganske fornuftig.

Faciliteterne er måske ikke prangende, men der er rent og pænt - og mange gange får man væsentligt mere valuta for pengene, end på et upersonligt hotel.

Priserne er absolut fornuftige, hvor man bl.a. kan få et dobbeltværelse i Monti-kvarteret med 2 min. gang til metroen og til lavpris kan man komme til at bo noget så centralt som midt i det folkelige Trastevere.

Vær opmærksom på at prisen kan variere alt efter tidspunktet på året (om det er højsæson eller ej).

De, der har været i Rom før, vil nok erkende, at det ikke er på hotellet man bruger tiden, og vil helt sikkert næste gang lægge mere vægt på beliggenheden, end på hotellets faciliteter.

Klik på her og søg blandt alle de mange pensionater i Rom.

Vi mener at det væsentligste er at bo centralt og anbefaler derfor at du starter med at læse siden "Kunsten at vælge rigtigt", som der er link til her på siden.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk