Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Generel orientering 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Kunsten at beherske den italienske valuta

Italien har som bekendt Euro, og man bør kun veksle ganske lidt hjemmefra, så man har lidt startkapital på lommen, når man kommer til Rom.

Kursen på Euro kan du få ved at klikke på Valuta-beregning her øverst til højre. 

Udover den nævnte startkapital kan man stort set klare sig, hvis man medbringer et kreditkort (eksempelvis VisaDankort, Diners, Mastercard og/eller American Express), da der kan betales med kreditkort i de fleste butikker og restauranter, ligesom der findes automater, hvor man kan hæve kontanter ved hjælp af kortet.

At veksle penge i en bank kan være en både besværlig og langsom affære. Der er tit lang kø, og der skal forevises pas og udfyldes blanketter.

Først står man i kø ved skranken "Cambio" og efterfølgende ved skranken "Cassa".  

Bankerne holder som regel åbent kl. 8,30 - 13,20 og større banker igen kl. 15,00 - 16,00.

Enkelte banker (bl.a. på Via del Corso) har ikke middagslukket.

 

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk