Til hovedsiden

Versione Italiana

Aktuelt fra Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Montalbano

Salvo Montalbano

Krimiserien der i øjeblikket vises på DR2 er filmatiseringen af en række romaner af Andrea Camilleri (født 1925), der også er særdeles populær i Italien.

Som forfatter slog han for alvor igennem med disse spændende bøger om den sicilianske kriminalinspektør Salvo Montalbano, men han er også forfatter til en række krøniker om Sicilien, der desværre ikke er oversat til dansk.  

Oversat til dansk er til gengæld fire af bøgerne om Montalbano.

Så når der ikke er film med Montalbano kan man fortsætte nydelsen af den italienske charme og det sicilianske temperament i disse bøger, som vi har et link til.

Har du lyst til at se mere til Montalbano, har vi også et link til en side hos RAI med mere om den italienske politimand.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk