Til hovedsiden

Versione Italiana

Spørg Rom-guide.dk 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Spørg Rom-guide.dk

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, vil vi her på Rom-guide.dk gerne forsøge at hjælpe dig med at finde svaret.

Læs dette inden du sender et spørgsmål:

Inden du skriver til os, vil vi bede dig gennemse siden med de mange tidligere spørgsmål, som vi allerede har besvaret.

Vi beder dig også kikke i vor linkfortegnelse og prøve vor søge-funktion.

Giver dette ikke svar på dit spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig, og så kan klikke her og skrive til os via Facebook

Når du skal skrive til os via Facebook er det fordi vi meget gerne vil besvare dit spørgsmål bedst muligt, og det tror vi bliver gjort ved at andre læsere/brugere af Rom-guide.dk kan bidrage med svar og samtidig få glæde af den information der gives.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk