Smagsprøver fra Livsnyderrejsen til Piemonte |
Osteria Del Arco Crema di zucca, ravioli di seirass e Tartufo Nero
(Pastapuder med seirass-ost og stor trøffel) Osteria Crea Sformatino di cipolle rosse di Breme con fonduta al blu del Moncenisio. (Rødløgs-flan med fondue af osten Blu del Moncenisio) Osteria Del Arco Insalatina d'anatra, funghi scottati e Tartufo
Nero. (Salat med and, svampe og sort trøffel) Ristorante Angolo del Beato Fiori di zucca con fonduta. (Squash-blomster med smeltet ost) Ristorante Angolo del Beato Fragole al Moscato d’Asti (Jordbær med Moscato-vin d’Asti) Osteria Crea Tiramisu (Kaffedessert) Osteria Del Arco Semifreddo al torrone Relanghe (Torrone isdessert serveret med lun chokolade) Osteria del Diavolo Coniglio grigio di Carmagnola disossato con pinoli e olive taggiasche (Piemontesisk signaturret med kanin i hvidvinssalsa, pinjekerner og oliven) Ristorante Angolo del Beato Costolette d'agnello impanate alle nocciole con patate al forno (Stegte hasselnødpaneret lammekoteletter serveret med ovnbagte kartofler) Kvaliteten skal være i top! De udvalgte spisesteder og ikke mindst Helge Kamp går meget op i at kvaliteten er i top! Det kræver absolut friske og gode råvarer, hvorfor der kan ske ændringer i menuen. |