Smagsprøver fra Livsnyderrejsen til Piemonte

Osteria Del Arco 

Crema di zucca, ravioli di seirass e Tartufo Nero (Pastapuder med seirass-ost og stor trøffel)

Osteria Crea 

Sformatino di cipolle rosse di Breme con fonduta al blu del Moncenisio. (Rødløgs-flan med fondue af osten Blu del Moncenisio)

Osteria Del Arco 

Insalatina d'anatra, funghi scottati e Tartufo Nero. (Salat med and, svampe og sort trøffel)

Ristorante Angolo del Beato

Fiori di zucca con fonduta. (Squash-blomster med smeltet ost)

Ristorante Angolo del Beato

Fragole al Moscato d’Asti (Jordbær med Moscato-vin d’Asti)

Osteria Crea

Tiramisu (Kaffedessert)

Osteria Del Arco 

Semifreddo al torrone Relanghe (Torrone isdessert serveret med lun chokolade)

Osteria del Diavolo 

Coniglio grigio di Carmagnola disossato con pinoli e olive taggiasche (Piemontesisk signaturret med kanin i hvidvinssalsa, pinjekerner og oliven)

Ristorante Angolo del Beato 

Costolette d'agnello impanate alle nocciole con patate al forno (Stegte hasselnødpaneret lammekoteletter serveret med ovnbagte kartofler)

Kvaliteten skal være i top!

De udvalgte spisesteder og ikke mindst Helge Kamp går meget op i at kvaliteten er i top! Det kræver absolut friske og gode råvarer, hvorfor der kan ske ændringer i menuen.

Luk vindue