Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Fontana Paola

Denne store og meget monumentale fontæne blev opført til minde om genåbningen af en akvædukt i 1612, der i sin tid var bygget af kejser Trajan.

Den oprindelige fontæne, der blev opført i år 109, havde 5 små bassiner, men i 1690 ændrede Carlo Fontana fontænen, så den fik dette ene store bassin, som man kan se i dag.Akvædukten, der giver vand til fontænen fik ved samme lejlighed navneforandring til Aqua Paola, da det var Borghese-paven Paul V, der betalte for istandsættelsen.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk