Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Palazzo Borghese

Her boede den mægtige kardinal Camillo Borghese indtil han i 1605 blev pave Paul V.

Der er desværre ikke adgang til palazzo'et, som for øvrigt heller ikke har så meget at byde på mere, efter at den enorme malerisamling er blevet købt af den italienske stat og flyttet til Villa Borghese.

Camillo Borghese engagerede Flaminio Ponzio til at udbygge palazzo'et og give det mere pragt og tilbygge en fløj med udsigt over Piazza Borghese og en indvendig gård med søjlegang, så bygningen kunne blive en mere passende bolig for pavefamilien.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk