Til hovedsiden

Versione Italiana

Årstiderne i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Sommer i Rom - for de der kan klare varmen

Markedet på Piazza Vittorio Emanuelle

Mange romere forlader byen i slutningen af juni, når skolerne lukker - og vi forstår dem så sandelig godt, for det kan blive ulideligt varmt.

Men da sommeren er højsæson for turister, er hoteller, cafeer, restauranter og seværdigheder åbne – og overfyldte. 

For de, der kan klare varmen og besøger Rom om sommeren, er der mange ting at tage fat på. 

For i juni begynder sommersæsonen for koncerter på byens pladser, i kirker og parker. 

I juli og august er der opera i Caracalla-termerne og teater i Ostia Antica. Midsommeren fejres med boder og forlystelser på Tiber-bredden ved Sant’Angelo og i Trastevere holdes der sommerfest de sidste 2 uger i juli, ligesom Noantri-festivalen fejres med boder, gaderestauranter og fyrværkeri.

Og endelig kan der gøres gode indkøb, for der er også udsalg (saldi) i Rom i juni/juli. For ikke at tale om markederne, der bugner af sommer-grøntsager.

Forestillingerne i Caracalla-termerne kan du læse om ved at klikke på "Opera" her til højre på siden.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk