Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Rundvisning med autoriseret guide i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

To gode tilbud til læserne på Rom-guide.dk

Tag med i Peterskirken - klik her

Byvandring

Se Roms centrum med autoriseret guide og oplev ting du ikke ville have fundet på egen hånd.

Peterskirken

Få en helt unik oplevelse af Peterskirken på denne tur med dansktalende og historisk uddannet guide.

Arrangementerne til det kommende forår 2019 er under planlægning og siden opdateres snarest. Så kik ind igen ..............................

Rom-guide.dk tilbyder 2 store oplevelser til sine læsere:

I de store besøgsmåneder i foråret og efteråret tilbyder vi fortsat de populære rundvisninger i Peterskirken og byvandringerne i det historiske centrum.

Alle ture gennemføres med dansktalende guide udvalgt af Rom-guide.dk - og som autoriseret guide i Rom, er der tale om en ganske højt kvalificeret og historisk uddannet person med stor viden på området.

Der er kun disse annoncerede ture. Og der tilbydes ikke ture på andre tidspunkter.

Unik rundvisning i Peterskirken:

Fredag formiddag er der rundvisning i Peterskirken. Guiden benytter høretelefoner, hvilket giver en dejlig afslappet rundvisning med stort udbytte. Du kan sagtens besøge Peterskirken på egen hånd, men sammen med vor guide får du en indsigt og en oplevelse, du sent vil glemme.

Spændende byvandring:

Lørdag formiddag mødes vi på Piazza Navona på at tage på en spændende oplevelsestur gennem det historiske centrum. 

De store seværdigheder kan du nemt selv finde på egen hånd, så på denne tur vil vi vise dig ting og sager, som du ikke selv umiddelbart ville støde på under besøget i Rom.

Tilmeldt uden at få svar

Hvis du har tilmeldt dig og ikke modtager nogen bekræftelse på din tilmelding kan der være flere årsager hertil. Klik her og læs hvordan du får svar fra os.

Grupperabat:

Er I en større gruppe (skoleklasse / forening eller lignende på mere end 10 deltagere) tilbyder vi naturligvis grupperabat. Og er gruppen meget stor, opretter vi et særligt hold specielt til Jer. Udfyld tilmeldingen til den dag I ønsker at komme med og anfør deltagerantallet, så modtager I et tilbud på turen med grupperabat.

Guide til oplevelser i Rom:

Vi tilbyder kun disse ture i "højsæsonen" (april, maj, september og oktober). Er du i Rom udenfor dette tidsrum kan du med fordel engagere din egen personlige guide. Klik på linket her til højre på siden "Personlig guide" og læs mere om denne interessante mulighed.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk