Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Oplevelsestur i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Tag på tur i det historiske centrum med Rom-guide.dk 

I efteråret er der hver lørdag byvandring i det historiske centrum.

Vi mødes på Piazza Navona for at begive os ud på en unik byvandring, der vil føre os forbi nogle af byens store seværdigheder.

Men udover store seværdigheder som Pantheon, Den Spanske Trappe, Campo de' Fiori og Trevi-fontænen, som man nemt kan finde på egen hånd, byder Rom også på mange spændende og måske lidt mindre upåagtede seværdigheder. Derfor vil guiden på denne tur tage dig med lidt udenfor turisternes sædvanlige fodsti og vise dig ting og sager, som du ikke havde fundet på egen hånd.

Turen bliver koloreret med spændende historier og underholdende legender, vi får et utal af hints til ting, man efterfølgende selv kan kikke nærmere på, ligesom vor guide udpeger attraktive shoppingsmuligheder og ikke mindst gode cafeer og ægte romerske spisesteder.  

Turen giver et rigtig godt kendskab til Roms historiske centrum, så man efterfølgende får et væsentligt større udbytte af ferien i Rom.  

Har du lyst til at komme med på turen gennem Roms historiske centrum kan du tilmelde dig her på siden, og så glæder vi os til at hilse på dig i Rom på Piazza Navona.  

Praktiske oplysninger:  

Dato:

Hver lørdag fra den 1. september til den 27. oktober (begge dage inkl.)

Start:

Vi mødes kl. 10,00 på Piazza Navona ved trappen op til kirken Sant' Agnes in Agone - lige bag Berninis flodfontæne (klik her og se foto af kirken og kort med mødested.

Varighed:

Ca. 3 timer.

Pris: 

25 euro pr. person (der betales ved turens start) er inkl. hørertelefoner og autoriseret guide med meget stor viden om Rom.

Turen egner sig (efter vor mening) ikke for børn. Derfor ydes der ingen børne-rabat. Der ydes rabat til større grupper. Læs mere herom længere nede på siden.

Tilmelding:

Find den dag, hvor du vil deltage på byvandring med Rom-guide.dk og klik på datoen. Vær meget opmærksom på at du tilmelder dig den rigtige dato.  

Kvittering:

Når du har tilmeldt dig modtager du automatisk en mail med kvittering på din deltagelse. Først når du har modtaget denne mail er du tilmeldt arrangementet. Du kan printe din kvittering ud og tage den med til Rom som bevis på din tilmelding og huskeseddel.

Tilmeldt uden at få svar

Hvis du har tilmeldt dig og ikke modtager nogen bekræftelse på din tilmelding kan der være flere årsager hertil. Klik her og læs hvordan du får svar fra os.

September

mandag

tirsdag

onsdag

torsdag

fredag

lørdag

søndag

1

4

2

1

1

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

12

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Oktober

mandag

tirsdag

onsdag

torsdag

fredag

lørdag

søndag

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

31

27

28

29

Grupperabat:

Er I en større gruppe (skoleklasse / forening eller lignende på mere end 10 deltagere) tilbyder vi naturligvis grupperabat. Og er gruppen meget stor, opretter vi et særligt hold specielt til Jer. Udfyld tilmeldingen til den dag I ønsker at komme med og anfør deltagerantallet, så modtager I et tilbud på turen med grupperabat.

Udsolgt:

Er turen udsolgt er der intet at gøre, du kan ikke skrive til os og komme på venteliste, ligesom vi ikke kan hjælpe dig med at arrangere ture på andre tidspunkter.

Du har dog altid den mulighed at engagere din egen guide ved at klikke her.

Arrangør:

Turen arrangeres af den autoriserede turistguide, der foretager den pågældende omvisning. Rom-guide.dk har intet med det praktiske arrangement at gøre - udover at formidle dette tilbud til vore læsere. Man kan ikke betale hjemmefra til Rom-guide.dk og vi modtager intet for denne ydelse, som blot er et gratis tilbud til læserne på Rom-guide.dk, som betales direkte til guiden.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk