En ægte Livsnyderrejse til Rom

Læs her hvordan der er forskel på Livsnyderrejsen og så mange andre rejsetilbud.

Det er ikke svært at komme til Rom. Der findes et væld af charterrejse-tilbud, ligesom du også nemt vil kunne arrangere turen selv. 

Og så står du i Rom med en guidebog, et kort - og måske endda med et trist hotel helt ude ved Termini-banegården eller på den forkerte side af Peterskirken - langt fra centrum.

Nej, på en Livsnyderrejse er du langt bedre stillet og er sikker på at få det optimale udbytte af rejsen. 

Flyrejsen:

Vi flyver naturligvis direkte til Rom uden mellemlanding.

Flytiderne er optimale og rejsetiden er kort, så vi får så meget ud af alle dagene som muligt.

Transfer:

I lufthavnen bliver du mødt af forfatteren og Rom-kenderen Helge Kamp, der tager med os i bussen ind til Rom og er med på hele rejsen.

Hotellet:

Hotellet har bedste beliggenhed absolut midt i det historiske centrum med gåafstand til alle Roms store og små seværdigheder. Bedre beliggenhed findes simpelthen ikke.

Vi ser desværre mange tilbud med særdeles ucentrale hoteller ude ved Termini-banegården eller på den anden side af Peterskirken, som bliver markedsført som både gode og centrale. Det vil vi ikke lægge navn til på Rom-guide.dk.

Disse hoteller burde give en langt billigere rejse, men det gør de som oftest ikke engang. Blot skal man hver dag ud at køre i metro eller trave den lange vej ind til centrum. 

Det er vi heldigvis fri for på Livsnyderrejsen. Vi skal bo absolut midt i centrum, hvor det hele ligger lige udenfor døren.

Forfatteren og Rom-kenderen Helge Kamp:

På rejsen deltager forfatteren Helge Kamp.

Han er en mester i historier og legender, der vil gøre opholdet meget levende.

Helge Kamp kender Rom som sin egen "bukselomme" og har du læst nogle af hans mange bøger om Rom vil du vide, at det ikke er en "hr. hvem som helst", der skal fortælle os om Rom.

Helge Kamp er ikke guide og der vil derfor i de situationer, hvor der er brug for guide deltage en autoriseret lokalguide.

Programmet:

Der er tilrettelagt et stort program, der sikrer dig en masse oplevelser - udover de traditionelle seværdigheder, som man jo nu engang skal besøge på en rejse til Rom.

Men det er en livsnyderrejse vi er på, så der er naturligvis også indlagt et passende antal cafebesøg - livet skal jo leves!

Spisesteder:

At tage ud og spise god mad, er indbegrebet af en tur til Rom. 

Derfor byder byen desværre også på et utal af forfærdelige "turistfælder", som mange rejsende har stiftet ærgerligt bekendtskab med.

Men med Helge Kamp, der er en af de mest betydningsfulde danske anmeldere af spisesteder i Rom, er du sikker på at alle spisesteder er i topklasse og at de vil gøre deres yderste for at tilfredsstille den "vigtige" gæst, som har valgt netop deres spisested på turen.

Som en deltager på sidste Livsnyderrejse udtrykte det: Det er jo et rent "Babettes Gæstebud" vi er til.

Fast livsnyder-menu:

Menuen på de enkelte spisesteder fremgår af rejsens program. Denne menu er fast og kan ikke ændres. 

Ved tilmelding til rejsens spisesteder forudsættes således deltagelse i den angivne menu.

Individuel assistance:

Ud over de planlagte arrangementer vil der også være rigeligt med tid til at opleve Rom på egen hånd. 

Helge Kamp har revet alle dagene ud af kalenderen, bor på samme hotel og står til rådighed for assistance med tip til butikker, spisesteder, besøg af alternative seværdigheder og med hjælp til det I netop kunne tænke Jer at opleve i Rom.  

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede:

Rom er byen, hvor man kommer til at gå mere end man forventer. 

De stejle gader, de toppede brosten og de mange trapper er med til at give byen den vidunderlige charme, som mange holder af - men også det, at den bestemt ikke egner sig for gangbesværede.

Con amore:

Det betyder, frit oversat "med kærlighed" og det er netop, hvad du kommer til at opleve. 

Helge Kamp påtager sin nemlig kun ganske få rejser om året, for som han siger: "Jeg skal jo også selv syntes det er sjovt, og det ville det ikke være, hvis det var rent arbejde, hvor jeg hver uge skulle møde et nyt hold".

Du er således sikret en engageret rejseleder, der selv syntes, at rejsen skal være noget særligt, og har stillet krav om at deltagerantallet skal være begrænset.

Arrangør:

Rejsen arrangeres i et veletableret samarbejde mellem Rom-guide.dk og Samson*Travel, der er medlem af rejsegarantifonden. Det giver dig 100% sikkerhed for rejsens kvalitet og gennemførelse.

Kvaliteten:

Der er således ingen tvivl om, at du kommer med på en ægte Livsnyderrejse, hvor kvaliteten og oplevelserne så afgjort langt overgår prisen.

Luk vindue