En ægte Livsnyderrejse til Rom!

Læs her hvordan der er forskel på Livsnyderrejsen og så mange andre rejsetilbud.

Det er ikke svært at komme til Rom. 

Der findes et væld af charterrejse-tilbud, ligesom du også nemt vil kunne arrangere turen selv. 

Og så står du i Rom med en guidebog, et kort - og måske endda med et trist hotel helt ude ved Termini (hoved-banegården) - eller på den forkerte side af Peterskirken - langt fra centrum.

Nej, på en Livsnyderrejse med Rom-guide.dk er du langt bedre stillet og er sikker på at få det optimale udbytte af rejsen. 

Flyrejsen:

Vi flyver naturligvis direkte til Rom uden mellemlanding.

Bemærk at flytiderne er optimale og rejsetiden er kort, så vi får så meget ud af alle dagene som muligt.

Transfer:

I lufthavnen bliver du mødt af Rom-kenderen og forfatteren Helge Kamp, der tager med os i budden ind til Rom og er med på hele rejsen.

Hotellet:

Hotellet har bedste beliggenhed absolut midt i det historiske centrum med gåafstand til alle Roms store og små seværdigheder. Bedre beliggenhed findes simpelthen ikke.

Vi ser desværre mange tilbud med særdeles ucentrale hoteller ude ved Termini (hovedbanegården) eller på den anden side af Peterskirken, som bliver markedsført som både gode og centrale. Det vil vi ikke lægge navn til på Rom-guide.dk.

Disse hoteller burde give en billigere rejse, men det gør de som oftest ikke engang. Blot skal man hver dag ud at køre i metro eller trave den lange vej ind til centrum. 

Det er vi heldigvis fri for på Livsnyderrejsen. Vi skal bo absolut midt i centrum, hvor det hele ligger lige udenfor døren.

Forfatteren og Rom-kenderen Helge Kamp:

På rejsen deltager forfatteren Helge Kamp.

Han er en mester i historier og legender, der vil gøre opholdet meget levende.

Helge Kamp kender Rom som sin egen "bukselomme" og har du læst nogle af hans mange bøger om Rom vil du vide, at det ikke er en "hr. hvem som helst", der skal fortælle os om Rom.

Helge Kamp er ikke guide og der vil derfor i de situationer, hvor der er brug for guide deltage en autoriseret guide.

Programmet:

Der er tilrettelagt et stort program, der sikrer dig en masse oplevelser - udover de traditionelle seværdigheder, som man jo nu engang skal besøge på en rejse til Rom.

Men det er en livsnyderrejse vi er på, så der er naturligvis også indlagt et passende antal cafebesøg - livet skal jo leves!

Bemærk at programmet og rejsen i sin helhed ikke egner sig for gangbesværede.

Spisesteder:

At tage ud og spise god mad, er indbefattet af en tur til Rom. 

Derfor byder byen desværre også på et utal af forfærdelige "turistfælder", som mange rejsende har stiftet ærgerligt bekendtskab med.

Men med Helge Kamp, der er en af de mest betydningsfulde danske anmeldere af spisesteder i Rom, er du sikker på at alle spisesteder er i topklasse og at de vil gøre deres yderste for at tilfredsstille den "vigtige" gæst, som har valgt netop deres spisested på turen.

Som en deltager på sidste Livsnyderrejse udtrykte det: Det er jo et rent "Babettes Gæstebud" vi er til.

Individuel assistance:

Ud over de planlagte arrangementer vil der også være rigeligt med tid til at opleve Rom på egen hånd. 

Helge Kamp har revet hele ugen ud af kalenderen, bor på samme hotel og står til rådighed for assistance med tip til butikker, spisesteder, besøg af alternative seværdigheder og med hjælp til det I netop kunne tænke Jer at opleve i Rom.

Con amore:

Det betyder, frit oversat "med kærlighed" og det er netop, hvad du kommer til at opleve. 

Helge Kamp påtager sin nemlig kun ganske få rejser om året, for som han siger: "Jeg skal jo også selv syntes det er sjovt, og det ville det ikke være, hvis det var rent arbejde, hvor jeg hver uge skulle møde et nyt hold".

Du er således sikret en engageret rejseleder, der selv syntes, at rejsen skal være noget særligt, og har stillet krav om at deltagerantallet skal være begrænset.

Arrangør:

Rejsen arrangeres i et veletableret samarbejde mellem Rom-guide.dk og Samson*Travel, der er medlem af rejsegarantifonden. Det giver dig 100% sikkerhed for rejsens kvalitet og gennemførelse.

Kvaliteten:

Der er således ingen tvivl om, at du kommer med på en ægte Livsnyderrejse, hvor kvaliteten og oplevelserne så afgjort langt overgår prisen.

Luk vindue