Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Livsnyderrejser med Rom-guide.dk 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Livsnyderrejser

Tag med forfatteren Helge Kamp på en unik livsnyderrejse

Velkommen til ægte livsnyderri.

Der findes et væld af rejse-tilbud, ligesom du også altid selv vil kunne arrangere rejsen. Og så står du der, måske med en guidebog, et kort over byen og et hotel ude ved banegården - langt fra centrum. På en livsnyderrejse er du langt bedre stillet. 

Topkvalificeret rejseleder. 

Du er i de absolut bedste hænder, når livsnyderen og forfatteren Helge Kamp fortæller om alle de kendte, historiske seværdigheder, men også tager dig med til et Rom, som du måske slet ikke vidste eksisterede. 

Han om nogen kender byen som sin egen ”bukselomme” og ved, hvad han taler om – og gør det ganske godt. Rejsen er således velegnet både for de, der skal opleve Rom for første gang og de, der har besøgt byen tidligere. 

Hotel med absolut bedste beliggenhed. 

Du skal bo lige midt i det historiske centrum med gå-afstand til alle Roms store og små seværdigheder. Bedre beliggenhed findes simpelthen ikke! 

Livet skal leves. 

Der er tilrettelagt et stort, udvidet program, der sikrer dig, at du får set det bedste af Rom, og som livsnyderrejse er der naturligvis også indlagt et passende antal cafébesøg - livet skal jo leves! 

Rejsen er også særdeles velegnet for enlige, da der er mange fællesaktiviteter og daglige restaurantbesøg. 

God romersk mad.

At tage ud og spise god mad, er indbegrebet af en rejse til Rom, men desværre byder byen også på mange triste ”turistfælder”. Med din rejseleder, der er en af de mest betydningsfulde danske anmeldere af spisesteder i Rom, er du sikker på at alle spisesteder er i topklasse og at de vil gøre deres yderste for at tilfredsstille den ”vigtige” gæst, som har valgt netop deres spisested.

Klik på den enkelte rejse i oversigten og læs mere om rejsens program:

2020 - forår

Afrejse 31. marts

Livsnyderrejser til Rom  

Livsnyderrejse for øvede livsnydere

Udsolgt *

om

2020 - forår

Afrejse 13. april

Livsnyderrejser til Rom  

Under

Udsolgt *

om

2020 - forår

Afrejse 18. april

Livsnyderrejser til Rom  

Under

Udsolgt

om

2020 - forår

Afrejse 27. april

Livsnyderrejser til Piemonte

Vi følger livsnyderruten i Piemonte

Udsolgt

om

2020 - efterår

Afrejse 6. september

Livsnyderrejse til Rom

Und

Få pladser

om

2020 - efterår

Afrejse 20. september

Livsnyderrejse til Rom

Under forberedelse

Få pladser tilbage

om

2020 - efterår

Afrejse 26. september

Livsnyderrejse til Rom

Under forberedelse

Få pladser

om

2020 - efterår

Afrejse 5. oktober

Livsnyderrejse til Bologna

Bologna - livsnydernes hovedstad

Udsolgt

om

2020 - efterår

Afrejse 12. oktober

Livsnyderrejse til Rom

Livsnyderrejse for øvede livsnydere

Udsolgt

om

2021 - forår

Afrejse i april og maj

Livsnyderrejse til Rom

Under forberedelse

Udsolgt

om

2021 - forår

Afrejse i april/maj

Livsnyderrejse til Piemonte 

Under forberedelse

Udsolgt

Rom-guide

*  De anførte rejser er desværre aflyst på grund af Corona-epidemien. Vi henviser til rejserne i efteråret, hvor der endnu er ledige pladser. 

Hvordan er vejret på de forskellige rejsetidspunkter:

Her giver vi en kort beskrivelse af vejret i de forskellige perioder, så du kan vælge den rejse, der også vejrmæssigt passer bedst til netop dine ønsker.

April:  

En dejlig forårsmåned hvor temperaturen ligger på den lune side af de 20 grader.

Som på en dansk sommerdag, vil der måske om aftenen være behov for en let trøje over skuldrene, mens man andre dage har det rart i skjorteærmer til langt ud på natten.  

Temperaturen er på et niveau, der egner sig godt til byferie og passer fint til det skandinaviske temperament.

om

Maj:

Svarer ofte til en af de rigtigt varme sommerdage i Danmark, hvor solen står højt på himlen og temperaturen nemt kommer over de 25 grader allerede om formiddagen.

I maj kan det være ganske varmt og sommerligt. Måske for varmt for nogen, der så skal vælge april.

Aftenerne i maj er ofte helt vidunderlige, hvor man som regel kan sidder ude i skjorteærmer.

om

September:

Dette er sensommer i Rom. Efter den meget varme august, kommer den mere behagelige september. Den er ofte langt varmere end en god sommerdag i Danmark, hvor solen står højt på himlen og temperaturen nemt kommer op på 25 grader.

Mange vil elske disse varme, solrige dage – andre vil søge ly i skyggen, eller vente til livsnyderrejsen i oktober.

om

Oktober:

En rigtig rar efterårsmåned hvor temperaturen normalt ligger på den gode side af de 20 grader.

Som på en god junidag i Danmark. Om aftenen kan en let trøje over skuldrene komme på tale, mens man andre dage kan sidde ude i skjorteærmer til langt ud på natten. Temperaturen er på et niveau, der egner sig godt til byferie.

om

December:

Romerne har oplevet alt - lige fra 22 graders varme til snevejr juleaften, men som regel ligger temperaturen på omkring de 12 - 14 grader her i julemåneden. Så skal man give et godt råd til en Rom-rejsende i december, vil det være: Husk en let overfrakke – og ikke mindst solbrillerne!

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk