torbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Livsnyderrejser med Rom-guide.dk 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Livsnyderrejser

Tag med forfatteren Helge Kamp på en unik livsnyderrejse

 

Velkommen til ægte livsnyderri.

Der findes et væld af rejsetilbud, ligesom du altid selv vil kunne arrangere rejsen. Og så står du der, måske med en guidebog, et kort over byen og et hotel ude ved banegården eller Peterskirken - langt fra centrum. 

På en livsnyderrejse er du langt bedre stillet. 

Topkvalificeret rejseleder. 

Du er i de absolut bedste hænder, når livsnyderen og forfatteren Helge Kamp fortæller om alle de kendte, historiske seværdigheder, men også tager dig med til en by, som du måske slet ikke vidste eksisterede. 

 

Information:

Mail fra deltagere

Send spørgsmål om rejsen

Mød Helge Kamp

Hvad er en Livsnyderrejse

Tilbage til Rom-guide.dk

Han om nogen kender byen som sin egen ”bukselomme” og ved, hvad han taler om – og gør det ganske godt.

Rejsen er således velegnet både for de, der skal opleve byen for første gang og de, der har besøgt byen tidligere.   

Hotel med absolut bedste beliggenhed. 

Du skal bo på 4-stjernet hotel lige midt i det historiske centrum med gåafstand til alle de store og små seværdigheder. Bedre beliggenhed findes simpelthen ikke! 

Livet skal leves. 

Der er tilrettelagt et stort, udvidet program, der sikrer dig, at du får set alt det bedste og som livsnyderrejse er der naturligvis også indlagt et passende antal cafébesøg - livet skal jo leves! 

Rejsen er således særdeles velegnet for enligt rejsende med de mange fælles aktiviteter og restaurantbesøg. 

God italiensk mad.

At opleve det vidunderlige, italienske køkken, er indbegrebet af en rejse til Italien, men desværre finder man også mange triste ”turistfælder”.

Med din rejseleder, der er blandt de absolut mest betydningsfulde danske anmeldere af spisesteder, er du sikker på at alle restauranter er i topklasse og vil gøre deres yderste for at tilfredsstille den ”vigtige” gæst, som har valgt netop deres spisested.

Livsnyderrejsen er omfattet af reglerne for pakkerejser - med deraf følgende sikkerhed.

Alle livsnyderrejserne gennemføres med et autoriseret rejsebureau, medlem af rejsegarantifonden, hvilket betyder den absolut bedste sikkerhed og garanti for deltagerne, der bl.a. kan være sikre på at modtage hele det indbetalte beløb retur, hvis vi aflyser rejsen. Læs mere ved at klikke her.

Oversigt over Livsnyderrejser. 

Klik på den enkelte rejse i oversigten og læs mere om rejsens program.

Hvordan er vejret på de forskellige rejsetidspunkter:

Her giver vi en kort beskrivelse af vejret i de forskellige perioder, så du kan vælge den rejse, der også vejrmæssigt passer bedst til netop dine ønsker.

April:  

En dejlig forårsmåned hvor temperaturen ligger på den lune side af de 20 grader.

Som på en dansk sommerdag, vil der måske om aftenen være behov for en let trøje over skuldrene, mens man andre dage har det rart i skjorteærmer til langt ud på natten.  

Temperaturen er på et niveau, der egner sig godt til byferie og passer fint til det skandinaviske temperament.

om

Maj:

Svarer ofte til en af de rigtigt varme sommerdage i Danmark, hvor solen står højt på himlen og temperaturen nemt kommer over de 25 grader allerede om formiddagen.

I maj kan det være ganske varmt og sommerligt. Måske for varmt for nogen, der så skal vælge april.

Aftenerne i maj er ofte helt vidunderlige, hvor man som regel kan sidder ude i skjorteærmer.

om

September:

Dette er sensommer i Italien. Efter den meget varme august, kommer den mere behagelige september. Den er ofte langt varmere end en god sommerdag i Danmark, hvor solen står højt på himlen og temperaturen nemt kommer op på 25 grader.

Mange vil elske disse varme, solrige dage – andre vil søge ly i skyggen, eller vente til livsnyderrejsen i oktober.

om

Oktober:

En rigtig rar efterårsmåned hvor temperaturen normalt ligger på den gode side af de 20 grader.

Som på en god junidag i Danmark. Om aftenen kan en let trøje over skuldrene komme på tale, mens man andre dage kan sidde ude i skjorteærmer til langt ud på natten.  

Temperaturen er på et niveau, der egner sig godt til byferie.

om

December:

Italienerne har oplevet alt - lige fra 22 graders varme til snevejr juleaften, men som regel ligger temperaturen på omkring de 12 - 14 grader her i julemåneden. 

Så skal man give et godt råd til en rejsende i december, vil det være: Husk en let overfrakke – og ikke mindst solbrillerne!

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk