Til hovedsiden

Versione Italiana

Spisesteder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Ristorante Casa Mia

Så har Antonio fået et nyt spisested.

Mange læsere af bøgerne "Romerske spisesteder" og "Mellem de syv høje" har sikkert mødt Antonio, der for lidt over 3 år siden overtog den hæderskronede Ristorante Tritone, som han omdøbte til Ristorante Scanderbeg. 

Sammen med sin ven Claudio har han nu overtaget endnu et spisested, der i modsætning til Ristorante Scanderbeg, ligger på et meget befærdet hovedstrøg ikke langt fra Trevi-fontænen og lige ved det meget populære Hotel Accademia, der benyttes af mange danske turister. 

Som på Scanderbeg (der i øvrigt betyder tyrkernes skræk), byder Antonio også i den nye restaurant på super veltilberedt romersk mad til fornuftige priser. 

Så næste gang vejen falder forbi Piazza Accademia di S. Luca, så kik ind i nr. 76 og besøg Antonio's nye restaurant, som han kalder "Casa Mia".

Klik på billedet af Antonio for at se kort med beliggenhed.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk