Til hovedsiden

Versione Italiana

Foredrag om Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Foredrag om Rom

Siden Rom-guide.dk så dagens lys i slutningen af 1998 har Helge Kamp bidraget med et utal af sider til guiden.

Udover denne aktivitet er det også blevet til adskillige guidede ture til Rom, flere bøger og en lang række spændende foredrag.

Er I en forening, en gruppe eller noget helt tredje - der måske står overfor en kommende rejse til Rom, eller blot har lyst til en romersk aften, har vi her på Rom-guide.dk nu mulighed for at tilbyde et foredrag som optakt til rejsen.

Helge Kamp

Helge Kamp.

Drejer det sig om ruiner og grave, er det ikke Helge Kamp, man skal henvende sig til, for dette har ikke hans største interesse. 

Til gengæld er han suveræn, når det drejer sig om historier, legender, folkeliv og ikke mindst romerske spisesteder.

Helge Kamp er forfatter til en lang række bøger om Rom og mange har gennem tiden oplevet byen fra en helt anden vinkel i selskab med forfatteren. 

Med Helge Kamp kommer du til Rom - også selvom foredraget finder sted en kold, vinterdag i Danmark.

Hvis du klikker på billedet af Helge Kamp kommer du til en side med en nærmere beskrivelse af ham og øverst til højre er der nogle link med information om foredrag, samt mulighed for at bestille et foredrag direkte  via Rom-guiden. 

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk